Der blev ikke fundet nogen spisebordsstole der matcher din søgning.

Nulstil filtre


Om Poul M. Volther

Poul M. Volther blev født den 2. januar 1923. Den velkendte møbeldesigner blev først uddannet som møbelsnedker, og derefter gik han på ”Skolen for Kunsthåndværk” i København. Senere var Poul Volther så underviser på Danmarks designskole, hvor Poul Volther satte sit præg på en lang række danske designere. Præget som Poul havde var, at man skal have sans for detaljen, hvor det vigtigste for slutproduktet er, at produktet har en meget høj kvalitet.

I 1949 blev Poul Volther ansat hos FDB. Volther arbejdede under Børge Mogensen frem til 1959, og derefter blev Poul Volther stedfortræderen til førnævnte Børge Mogensen. Poul Volthers stil er klart baseret ud fra den skandinaviske funktionalisme, hvor et moderne twist gjorde, at der blev dannet en middelvej mellem Bauhaus stilen og det klassiske praktiske værk.

Et af Volthers fokuspunkter var at skabe et design, som hverken er bundet af tiden eller en trend. Planen har virket for Poul Volther og det er derfor at hans værker og designs stadig er velkendte og flotte. Det mest kendte værk som Poul M. Volther har lavet, er Corona-stolen, som stadig sælges i stor stil den dag i dag. Det store fokus i Corona-stolen er, at siddeoplevelsen og opbygningen af stolen blandes sammen, med et unikt og flot look.

Søgeresultat opdateret